Tururi Virtuale 360° Panoramice

Tururi virtuale multimedia 360° pentru locaţia ta

Realizăm tururi virtuale pentru promovarea interactiva in mediul online a locatiilor turistice, ideal pentru hoteluri, pensiuni, showroom-uri, atat la interior cat si la exterior. Oferim turistilor, cumpărătorilor, chiriașilor sau vizitatorilor posibilitatea să vadă un spațiu online cu ajutorul fotografiilor panoramice 360 cuprinse in turul virtual, într-un mod care îi face să se simtă ca și cum ar fi într-adevăr acolo, permițându-le să privească în jurul fiecărui detaliu având posibilitatea de a se deplasa virtual 3D in fiecare camera sau punct din tur, folosind computerul, mobilul sau tableta.

Poţi rula turul direct de pe PC, offline, fără internet

La cere, iţi oferim un turul virtual ce poate rula offline printr-un executabil direct pe PC. Special pentru prezentări sau proiecţii

Video 360° VR

Tururile virtuale pot fi realizate şi video 360°

IMOBILIARE

Oferim o imagine clara asupra imobilului

tău, prin vizionarea online a turului virtual panoramic se reduce semnificativ timpul procesului de cumpărare vânzare sau închiriere imobil.

click pe foto pentru a deschide turul demo

SHOWROOM-URI

Permite potenţialilor clienţi să-ţi exploreze spaţiul online, de oriunde, pe telefonul mobil sau de pe calculator.  Turul virtual interactiv ajută la

diferenţierea magazinelor şi showroom-urilor şi ajuta la creşterea numărului de

vizite în persoană.

HOTELURI SAU PENSIUNI

Oferă vizitatorilor o perspectivă completă asupra spaţiilor de cazare, într-o manieră interactivă și simplă, de pe orice ecran cu ajutorul turului virtual 360 panoramic.